Internship för blivande civilingenjörer

Spara favorit 20 nov november 2019
Arbetslivsanknytning, praktik

Mittuniversitetets Internship ger dig en kickstart på din karriär. Du skapar värdefulla kontakter och bygger relationer bland såväl deltagande studenter som uppdragsgivare. Tillsammans formar ni ett starkt nätverk som brinner för att hitta lösningar på framtidens samhällsutmaningar.

För drivna civilingenjörsstudenter som läser i årskurs 3 och årskurs 4 finns nu möjlighet att delta i Mittuniversitetets Internhip 2019. Som deltagare i vårt internship arbetar du på uppdrag av ett företag eller en myndighet i regionen för att hitta lösningar på skarpa uppdrag. På så sätt får du chansen att både glänsa med dina kunskaper och göra en verklig skillnad. Till de flesta uppdrag kan två studenter antas.

Mittuniversitetets Internship har placering i Sundsvall och parallellt med uppdraget läser du en sommarkurs som vässar din kompetens inom Design Thinking på 7,5 hp. Under åtta veckor får du ny kunskap och möjlighet att praktiskt omsätta den i verkligheten. Du skapar dessutom viktiga kontakter med såväl andra studenter som de uppdragsgivare som söker framtidens ledare, specialister och problemlösare. Inte minst får du erfarenheter som kan ge dig en skjuts i karriären.

Antagningen utgår från:

  • Studieresultat
  • Utbildning och profil
  • Intervjuer och matchning med företag/organisationers önskemål

Du får marknadsmässig lön under din tid hos uppdragsgivaren. Är du i behov av boende under perioden så hjälper vi självklart till med kontakter.

Ansökning för 2020 öppnar i december.

 

 

Kontakt

Har du frågor om Mittuniversitetets Internship? Hör av dig till:

Kajsa Fridell
kajsa.fridell@miun.se
010-142 82 10