Events, seminarium & möten

Spara favorit 9 maj maj 2019
CER

Tillsammans med våra samarbetspartners vill vi bidra till regional utveckling, kompetensförsörjning och kompetensutveckling, genom att skapa forum för mötesplatser - både med näringslivet, samhällsaktörer, akademin och regionens gymnasieskolor.

Windows

Har du Outlook på datorn så räcker det med att klicka länken "Prenumerera". En ruta kommer då upp där du väljer att skicka till Outlook och trycker OK för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.

Apple

Har du Apple Kalender installerad så räcker det med att klicka länken "Prenumerera". En ruta kommer då upp där du blir tillfrågad om du tillåter prenumeration. Sedan klickar på prenumerera.

Android

Har du en kalender installerad så räcker det med att klicka länken "Prenumerera". En ruta kommer då upp där du klickar på prenumerera.

Windows

Apple

Android

Föreläsning med Nordeas chefekonom Annika Winsth

Annika Winsth

23 maj besöker Nordeas chefekonom Annika Winsth CER och Mittuniversitetet för att prata om global avmattning, försiktiga centralbanker och en mycket svag krona. Föreläsningen är kostnadsfri.