Webbinarium om framtidens arbetsplats post corona

Ons 21 apr. 08.00–09.00
Online

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium den 21 april kl. 08.00 –09.00 där vi diskuterar framtidens arbetsplats med representanter från CER-nätverket under ledning av PRO&PROs Helena Axelsson.

framtidens arbetsplats

En organisations allra viktigast tillgång är medarbetarna. Har du koll på hur pandemin och ovissheten om framtiden påverkar dina medarbetares förväntningar och värderingar? Och hur bra är du som arbetsgivare på att möta dessa?

Vid webbinariet vill vi erbjuda dig möjligheten att tillsammans med oss reflektera över detta. Vi vill också sätta igång processer hos dig som arbetsgivare så att du står bättre rustad när pandemin är över och vi övergår till ”det nya normala”.

Upplägg:
Vi inleder med att managementkonsulten Linn Madsen ger en kortare presentation av PRO&PROs senaste analys, en kartläggning av hur pandemin påverkar organisationers employer branding-strategi och dess implementering. Resultatet baseras på  omvärldsanalys och intervjuer med personer i ledande befattningar från företag och organisationer, både nationellt och regionalt.

Därefter följer ett panelsamtal med Anders Fällström, rektor vid Mittuniversitetet, Linda Lindqvist Påhlsson, Head of Customer Service vid Skandia, Annika Follin, managementkonsult vid PRO&PRO samt Fredrik Westin, HR-chef vid SPV. Moderator/samtalsledare för webbinariet är Helena Axelsson, managementkonsult vid PRO&PRO.

Tid: 21 april kl 08.00-09.00.
Plats: Webbinariet genomförs via Zoom: https://miun-se.zoom.us/j/61024160653
Arrangör: CER-nätverket. Webbinariet vänder sig till dig som arbetar på ett företag/organisation i CER-nätverket. 
Anmälan: Anmäl dig senast 19 april.
Frågor: Kontakta Lena Burman, kommunikatör på CER.

Kontakt

Lena Burman

Kommunikatör|Communications Officer

+46 (0)10-1428449


Sidan uppdaterades 2021-05-11