Webbinarium om hållbart förebyggande arbete med fokus på framtidens boende

Tors 24 nov. 08.00–08.45
online

Varmt välkomna till ett kostnadsfritt webbinarium om hållbart förebyggande arbete med fokus på framtidens hållbara boende den 24 november kl 08.00 -08.45.

Bomorrow 2022

Under webbinariet samtalar vi om hållbart förebyggande arbete genom att lyfta fram några goda exempel från föreningslivet och näringslivet där vi får höra hur de på olika sätt arbetar med samhällspåverkande arbete. Vilken effekt/praktisk nytta har deras arbete haft på såväl det kringliggande samhället, verksamheterna i sig och för de individer de berört genom sitt arbete? Hur blir ett samhällspåverkande arbete framgångsrikt? Och finns det utmaningar och hinder? 

Upplägg:
Vi inleder med ett kortare föredrag med Lennart Lummi, tränare för damfotbollslaget Sundsvalls DFF, SDDF, som tillsammans med fotbollsspelarna Rozina Akter och Faysa Mohamed berättar om hur SDFF arbetat med frågor kopplat till hållbarhet och integration genom fotbollen.

Därefter följer ett panelsamtal med Lennart Lummi, Rozina Akter och Faysa Mohamed, Nina Staaf, hållbarhetsstrateg på Mitthem och Tina Enheim, medlems- och utbildningsansvarig på HSB Södra Norrland. Samtalet leds av kommunikationsstrateg Anna-Karin Widehammar, HSB Södra Norrland.

Tid: 24 november kl 08.00-08.45.
Plats: Webbinariet livesänds via Youtube.
Arrangör: Bomorrow via CER.
Anmälan: Anmäl dig senast 22 november. Vid anmälan får du också tillgång till länken till webbinariet.
Frågor: Kontakta Lena E Burman, kommunikatör vid CER

Kontakt

Lena Burman

Kommunikatör|Communications Officer

+46 (0)10-1428449


Sidan uppdaterades 2023-06-28