Webbinarium om hybrida arbetsplatser ‑ det nya normala. Men vad är nya normala och vad mår vi bra av?

Fre 30 sep. 08.00–08.45
Sundsvall

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium den 30 september med organisationspsykolgen Emma Eckenberger på temat framtidens arbetsplatser.

framtidens arbetsplats

Vi börjar kunna skönja ett före och ett efter pandemin men vad vet vi egentligen idag om hur distansarbetet under pandemin påverkade oss? Vad bör vi fokusera på när det kommer till att skapa det nya hybrida arbetet? Och är det modellen för alla?

Webbinariet vänder sig till dig som arbetar på ett företag/organisation i CER-nätverket. Moderator/samtalsledare vid webbinariet är Måns Fahlander, managementkonsult på Pro&Pro och medlem i CER-nätverkets arbetsgrupp befintliga medarbetare.

Dag och tid: 30 september kl 08.00-08.45.
Plats: Webbinariet genomförs via Zoom. För dig som önskar, går det också bra att delta på plats från C312, campus Sundsvall.
Arrangör: CER-nätverkets arbetsgrupp befintliga medarbetare.
Anmälan: Anmäl dig via formuläret nedan senast 28 september. Ange i anmälan om du avser att delta på plats eller digitalt. Länk till webbinariet skickas ut efter anmälan.
Frågor: Kontakta Lena Burman, kommunikatör CER.

Mer om Emma Eckenberger:

                          Emma Eckenberger

Emma Eckenberger är verksam som psykolog i Sundsvall sedan 10 år. Hon driver företaget Valid psykologkompetens som bla arbetar med chefshandledning, handledning av personalgrupper och bedriver behandlingsarbete utifrån KBT, kognitiv beteendeterapi, för både individer och grupper. Emma har många års erfarenhet av företagshälsovård och rehabiliteringsarbete.

Kontakt

Lena Burman

Kommunikatör|Communications Officer

+46 (0)10-1428449


Sidan uppdaterades 2023-06-28