Workshop med fokus på kreativt collage

Tis 09 apr. 17.00–20.00
Sundsvall

Varmt välkomna till denna kostnadsfria workshop i kreativt collage 9 april. Konstnären Victoria Engholm guidar oss genom kvällen där kreativitet, glädje och skaparlust står i fokus.

kreativ workshop 9 april

Under kvällen kommer vi att arbeta med olika papper, pennor och kritor samt en magisk ingrediens för att skapa dessa små djurcollage.

Inga förkunskaper krävs, du behöver inte kunna teckna eller måla – du kommer att få ett fantastiskt resultat ändå. Tjusningen med den här övningen är själva processen, att utan prestation eller fokus på slutresultatet se och känna hur bilden lager för lager växer fram. Att förlora sig i den där kreativa bubblan, det är det som är grejen!

Datum och tid: 9 april, kl 17.00 - 20.00 ca.
Plats: Grönborg (Vinterträdgården). Vi möts upp vid restaurangen i Grönborg och går tillsammans till lokalen. Adress till Grönborg: Grönborg, Storgatan 73, Sundsvall.
Antal deltagande: 25 st.
Anmälan: Anmälan är bindande. Anmäl dig i formuläret nedan.
Arrangör: CER-nätverkets arbetsgrupp för kompetensförstärkning. Arrangemanget är en del av arbetsgruppens arbete kring den hållbara människan.
Övrig info: Vi bjuder på kaffe/Thé. Ta gärna med lättare förtäring. Microvågsungar finns. Arrangemanget vänder sig till dig som arbetar i ett företag/organisation i CER-nätverket.
Frågor? Kontakta kommunikatör Lena Burman.

Anmälan:

Tack för din anmälan! Har du några frågor så går det bra att kontakta: lena.e.burman@miun.se

Kontakt

Lena Burman

Kommunikatör|Communications Officer

+46 (0)10-1428449


Sidan uppdaterades 2024-03-15