Frukostmöte med fokus på social hållbarhet

Tors 22 sep. 08.00–10.00
Sundsvall
HSB Södra Norrland, Torggatan 14

Den 22 september bjuder arbetsgruppen för Bomorrow in gamla och nya samarbetsparters för dialog kring hur vi tillsammans kan utveckla vårt koncept och arbete med frågor som rör social hållbarhet med fokus på stadsplanering och fastighetsbranschen.

Storgatan Sundsvall

Stort tack för er medverkan som samarbetsparters i Bomorrow 2022! Om du deltog i konferensen vet du redan att deltagarna uppskattade vårt innehåll oerhört mycket. Tyvärr var de inte så många som vi hade önskat. Eftersom vi tycker att social hållbarhet är väldigt viktigt, så vill vi fortsätta att sprida kunskap om det. Därför utvecklar vi under hösten och våren några nya koncept.

Vid mötet samtalar vi om hur vi tillsammans vill utveckla Bomorrow. Du har chansen att tycka till om innehållet och medverka i kommande webbinarier under hösten och våren. Vi behöver också sätta ett datum för den stora konferensen till våren.

Hur mycket vill du/ni förknippas med social hållbarhet? Hur mycket vill du/ni bidra med och lyssna till? Det är idéer som dessa vi vill diskutera med er.

Skicka gärna inbjudan vidare till någon annan inom din organisation om du själv inte har möjlighet att komma!

Dag och tid: 22 september. Frukostmötet börjar kl. 8.00 och takvandringen kl. 9-10.
Plats: HSB Södra Norrland, Torggatan 14 i Sundsvall.
Sista anmälningsdag: 19 september.


Sidan uppdaterades 2023-05-05