Etappvecka 5 Pulka och Pimpling

Spara favorit 6 jul juli 2018

Under denna vecka vill vi fokusera på att utveckla barnasinnet hos oss. Passa på att åka pulka med dina vänner, barn-, eller barnbarn och få medalj på vår Friskvårdsresa. En extra medalj delas ut till den som "samla backar", d v s åker till backarna Södra, Sidsjö, Nolby och Skönvik under denna vecka för att åka i deras pulkbackar.

AKTIVITETER SOM KRÄVER ANMÄLAN

Nordic Military Training

Måndag 16/2 kl. 18:00-19:15.
Anmälan krävs, se nedan!

Gemensam pulktävling vid Sidsjöns pulkbacke

Söndag 22/2 kl.11:00-13:00 . Alla tar med något att åka på. Vi bjuder på korv! Sista anmälningsdag torsdagen den 19/2, se anmälan nedan!

ETAPPVECKANS MEDALJER

Hitta ut - Pulkabackar

Leta efter en bokstav i dessa pulkabackar; Bergsåker, Alnö, Sidsjön, Njurunda, Timrå. Medalj delas ut till den som "samla bokstäver/backar", d v s åker till backarna Södra, Sidsjö, Nolby och Skönvik under denna vecka för att åka i deras pulkbackar.

Pimpelfiske

Passa på att vinterfiska på våra sjöar vid Bergsåker, Alnö, Sidsjön, Njurunda och Timrå.

Snögrottor

Medalj denna vecka för dig som bygger snögrottor och isskulpturer.

cer-logotype

Kontakt Friskvårdsresan