Releaseparty för nyutkommen antologi

Spara favorit 7 nov november 2019

Anna-Karin Stockenstrand och Peter Öhman vid CER är tillsammans med Rebecca Söderström från Uppsala universitet redaktörer för en nyutkommen antologi med titeln ”Finansiell reglering och tillsyn”.

I Boken ger 24 författare, akademiker och praktiker, en mångfacetterade bild av svensk reglering och tillsyn inom finansområdet.

Med anledning av detta kommer CER att bjuda in till ett releaseparty på Mittuniversitetet i Sundsvall första veckan i december. Då kommer buffé att serveras, boken presenteras och diskuteras samt böcker och en CER-tavla att lottas ut.

För mer information kontakta Anna-Karin Stockenstrand anna-karin.stockenstrand@miun.se

Tillbaka till toppen

Installera webbappen på din iPhone eller iPad: klicka på   och lägg till på hemskärm.