CER arrangerar internationell konferens

Mån 20 jul 2020 12:09

Med stolthet och glädje har CER fått beskedet att ”Networked Learning Conference” kommer att hållas i Sundsvall år 2022.

Jimmy Jaldemark

I konkurrens med två andra ansökningar tilldelades nyligen Mittuniversitetet värdskapet för den internationella konferensen Networked Learning, (NLC). Konferensen kommer att arrangeras i Sundsvall i maj 2022 under ledning av Jimmy Jaldemark vid CER. Konferensen är en väl ansedd internationell konferens inom gränsområdet mellan lärande och teknik. Fokus är på hur sociala nätverk med hjälp av teknik kan stödja lärande i olika sammanhang. 
– NLC 2022 kommer fokusera på temat Livslångt lärande i en digital era, ett område som CER bland annat via det s.k BUFFL-projektet har tittat närmare på och som ligger väl i linje med konferensorganisationens önskemål, säger Jimmy Jaldemark.

Årets konferens, NLC 2020, med medverkande från CER
Forskare från CER medverkade redan vid årets upplaga av konferensen med två presentationer om BUFFL-projektet och livslångt lärande. Konferensen, som skulle ha hållits i danska Kolding, fick till följd av Coronapandemin i stället gå på distans. Trots det var närmare 500 anmälda delegater nytt rekord för konferensen.

Ta del av Papers och Workshops från NLC 2020 här

Läs mer om BUFFL-projektet här


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2020-07-20