author info Foto: feelartfeelant     Hand stack coins, concept for Saving money, growing...
xx

Webbinarium med fokus på affärsutveckling

Tors 27 aug. 2020 16:12

Entreprenören Jerry Engström som idag driver Friluftsbyn i Höga Kusten, fick igår möjlighet att inspirera företagare från både Sverige och Finland vid ett webbinarium där affärsutveckling stod på agendan.

12 svenska och 12 finska företag deltog i det webbinarium som genomfördes inom ramen för det svensk- finska samarbetet inom interreg-projektet Business and Innovation Development for Enterprises (BID4E).

Jerry Engström berättade om sina erfarenheter av varumärkesutveckling, internationalisering och hur han agerat för att hantera den Corona-kris som inte minst drabbat turismnäringen. Därefter diskuterades de deltagande företagens affärsmodeller i mindre grupper ur ett Business Canvas-perspektiv. Från CERs sida deltog Edith Andresen och Heléne Lundberg

Mer om projektet (BID4E):
Många små och medelstora företag (SMF) i Botnia-Atlantica-regionen har begränsade kunskaper, verktyg och nätverksmöjligheter för internationell affärsutveckling. Projektets mål är att ta fram digitala verktyg och utveckla SMFs kompetenser, för att de ska kunna bevara och utöka sina marknader.
Läs mer om projektet


Sidan uppdaterades 2020-10-05