Medarbetarevent med fokus på motivation

Tors 18 nov. 2021 12:13

Den 17 november samlades drygt 200 medarbetare från CER-nätverket för att lyssna på Johan Olsson och Stig Wiklunds föreläsning om motivation.

Johan Olsson samt Stig Wiklund föeläser på CER-nätverkets medarbetarevent 17 nov

För första gången sedan pandemin genomförde CER-nätverkets arbetsgrupp befintliga medarbetare ett fysiskt event, där medarbetare från nätverket gavs chans till nätverkande och samtal.

— Otroligt inspirerande att höra om Johans resa. Mental träning är verkligen viktigt oavsett vilka mål man sätter upp och de tips som Stig och Johan så frikostigt delade med sig av är något som vi alla kan använda i vardagen. Personligen tar jag med mig att dagligen lista tre bra saker från min dag, säger Charlotta Dückhow, sammankallade i arbetsgruppen för befintliga medarbetare, och fortsätter:

— Att träffas så här betyder mycket. Det gick inte att att ta miste på den energi som fanns i lokalen under gårdagskvällen, vilken härlig stämning det var!

Mer om CER-nätverkets arbetsgrupp befintliga medarbetare
Genom sina evenemang och webbinarier vill arbetsgruppen befintliga medarbetare bidra till personlig utveckling, kompetensutveckling och främja det goda ambassadörsskapet bland ledare och medarbetare som verkar inom CER-nätverket. 

Under en längre tid har arbetsgruppen arbetat med temat Hållbar människa, ett tema som också ligger fast för 2022. Närmast i tid ligger arbetsgruppens adventsfrukost som kommer att äga rum den 3 december på E-street.

Förslag på framtida teman?
Önskar du lämna förslag på framtida teman för arbetsgruppen för befintliga medarbetare att jobba vidare med, kontakta: Charlotta.Dueckhow@lfy.se, sammankallande i arbetsgruppen för befintliga medarbetare, CER-nätverket.

Kontakt

Lena Burman

Kommunikatör|Communications Officer

+46 (0)10-1428449


Sidan uppdaterades 2021-11-22