Adventsfrukost med CER‑nätverket

Ons 08 dec. 2021 16:43

Kung Bore lyckades sätta en perfekt inramning för årets adventsfrukost den 3 december.

levande ljus

Snön låg vit och gnistrande utanför E Street där ett 40-tal medlemmar i CER nätverket träffades för att mingla och äta frukost tillsammans.

CER forskaren Edith Andresen inledde med att berätta om CER nätverkets syfte och målgrupp. Därefter berättade Charlotta Dückhow, sammankallade för CER-nätverkets arbetsgrupp befintliga medarbetare, om arbetsgruppens arbete inom ramen för Hållbar människa de senaste fem åren. För att skapa värde i det fortsatta arbetet fick alla på plats möjlighet att diskutera och komma med förslag på kommande event.

 

                      Cer-nätverkets adventsfrukost på E Street

 

Mer om CER-nätverkets arbetsgrupp befintliga medarbetare
Genom sina evenemang och webbinarier vill arbetsgruppen befintliga medarbetare bidra till personlig utveckling, kompetensutveckling och främja det goda ambassadörsskapet bland ledare och medarbetare som verkar inom CER-nätverket. Under en längre tid har arbetsgruppen arbetat med temat Hållbar människa, ett tema som också ligger fast för 2022. 

Förslag på framtida teman?
Önskar du lämna förslag på framtida teman för arbetsgruppen för befintliga medarbetare att jobba vidare med, kontakta: Camilla.Bylund@hsb.se eller Camilla.Granat@liliumab.se, sammankallande i arbetsgruppen (2022) för befintliga medarbetare, CER-nätverket.

Kontakt

Lena Burman

Kommunikatör|Communications Officer

+46 (0)10-1428449


Sidan uppdaterades 2021-12-08