Internship för blivande civilingenjörer

Spara favorit 12 nov november 2018
Arbetslivsanknytning, praktik

Higher Ambition Internship ger dig en kickstart på din karriär. Du skapar värdefulla kontakter och bygger relationer bland såväl deltagande studenter som uppdragsgivare. Tillsammans formar ni ett starkt nätverk som brinner för att hitta lösningar på framtidens samhällsutmaningar.

För drivna civilingenjörsstudenter som läser i årskurs 3 och årskurs 4 finns nu möjlighet att delta i Higher Ambition Internhip 2019. Som deltagare i vårt internship arbetar du på uppdrag av ett företag eller en myndighet i regionen för att hitta lösningar på skarpa uppdrag. På så sätt får du chansen att både glänsa med dina kunskaper och göra en verklig skillnad. Till varje uppdrag antas två studenter.

Higher Ambition Internship har placering i Sundsvall och parallellt med uppdraget läser du en sommarkurs som vässar din kompetens. Under åtta veckor får du ny kunskap och möjlighet att praktiskt omsätta den i verkligheten. Du skapar dessutom viktiga kontakter med såväl andra studenter som de uppdragsgivare som söker framtidens ledare, specialister och problemlösare. Inte minst får du erfarenheter som kan ge dig en skjuts i karriären.

Antagningen utgår från:

  • Studieresultat
  • Utbildning och profil
  • Intervjuer och matchning med företag/organisationers önskemål

Du får marknadsmässig lön under din tid hos uppdragsgivaren. Är du i behov av boende under perioden så hjälper vi självklart till med kontakter.

Sista ansökningsdag är 15 februari 2019.

Ansök

Ansökningen för 2018 är stängd. Vill du anmäla ditt intresse för nästa omgång? Maila dina kontaktuppgifter till teresia.edling-hultgren@miun.se.

Kontakt

Har du frågor om Higher Ambition Internship? Hör av dig till:

Teresia Edling Hultgren
teresia.edling-hultgren@miun.se
010-142 83 04

Vanliga frågor & svar

Under uppbyggnad