Internship för blivande civilingenjörer

Spara favorit 27 dec december 2017
Arbetslivsanknytning, praktik

Higher Ambition Internship ger dig en kickstart på din karriär. Du skapar viktiga kontakter och bygger relationer bland såväl deltagande studenter som företag. Tillsammans formar ni ett starkt nätverk som brinner för att hitta lösningar på framtidens samhällsutmaningar.

Är du en driven civilingenjörsstudent i åk 3 eller åk 4? Då är du rätt person. Higher Ambition Internship riktar sig till dig som är redo att bidra med kunskap och driv för att göra skillnad. På riktigt.

Genom ett internship med placering i Sundsvall under sommaren arbetar du på uppdrag av ett företag som vill hitta lösningar och nya perspektiv på skarpa utmaningar. Samtidigt läser du en sommarkurs tillsammans med andra civilingenjörsstudenter från hela Sverige och vässar dina förmågor att arbeta med kreativ problemlösning. Kombinationen av ny kunskap och att praktiskt omsätta den i verkligheten ger dig flera fördelar. Du skapar relationer med företag som söker framtidens ledare, specialister och problemlösare. Du skapar relationer med andra studenter och får erfarenheter som kan ge dig en skjuts i karriären.

Du får marknadsmässig lön under din tid hos företaget.

Sista ansökningsdag är 31 januari 2018.

Sökbara uppdrag

Ansök

Här ansöker du till Higher Ambition Internship och anger vilket eller vilka uppdrag du är intresserad av.

Gå till ansökan

Kontakt

Har du frågor om Higher Ambition Internship? Hör av dig till oss.

Linn Madsen
072-581 60 08
linn.madsen@miun.se

Veronica Wenner
073-638 47 61
veronica.wenner
@proandpro.se