Mån 26 jun 2023 11:40

Pernilla Ingelsson blir prefekt vid institutionen för kommunikation, kvalitetsteknik och informationssystem, KKI, under de kommande fyra åren.

Campus Östersund

Som vi skrivit tidigare så genomfördes en organisationsförändring vid fakulteten för naturvetenskap, teknik och medier vid årsskiftet. Verksamheten är nu uppdelad i fyra institutioner och under första halvåret 2023 har de letts av interimistiska ledningsgrupper på respektive institution. Nya prefekter ska utses från 1 juli 2023.

Förslagen till prefekter har tagits fram av beredningsgrupper vid respektive institution. De har förankrat förslagen med medarbetare och LSG vid institutionerna. Dialog har förts med rektor och han har varit med och fattat besluten om prefekterna.  

Beslut för institutionen KKI, kommunikation, kvalitetsteknik och informationssystem, har nu tagits och prefekt Pernilla Ingelsson är utsedd för tidsperioden 2023-07-01 - 2027-06-30. De andra institutionernas prefekter har meddelats tidigare. 

Institutionen för kommunikation, kvalitetsteknik och informationssystem / KKI

Institutionen har verksamhet på både Campus Sundsvall och Campus Östersund. Vid institutionen bedrivs utbildning och forskning inom de ämnen som faller under områdena kommunikation, kvalitetsteknik och informationssystem.

Ämnen: arkiv- och informationsvetenskap, bildjournalistik, datavetenskap, datateknik, industriell organisation och ekonomi, informatik, informationssystem, journalistik, kvalitetsledning, kvalitetsteknik, medie- och kommunikationsvetenskap

Prefekt: Pernilla Ingelsson

Webbplats: www.miun.se/kki


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2023-06-26