Schema för läsperiod 1 HT23 är nu publicerat

Mån 12 jun 2023 13:31

Schemafunktionen meddelar att nu är alla scheman för läsperiod 1, HT 23 publicerade för påseende i TimeEdit.

Planering, schema, kalender, penna

Kontroll av det lagda schemat

Nu finns schema för läsperiod 1 publicerade och Schemafunktionen ber kursansvariga och undervisande lärare att titta igenom sina scheman för att säkerställa att de är ok.

Specifika önskemål om datum och tider i ett schemaunderlag kan inte alltid tillgodoses i detalj då Schemafunktionen vid schemaläggningen behöver utgå ifrån bland annat storlek på studentgrupper, campus-/inneveckor, behov av teknik och specialsalar. Vissa veckor, som till exempel kursstartsveckan, råder det lokalbrist som gör det svårt att få ihop alla önskemål. Det är viktigt att du kontrollerar att ditt schema har rätt antal pass samt att det ligger på rätt kurs, programkull och ort. Kontrollera även om eventuella schemakrockar fungerar. 

Observera att tiden mellan ordinarie tentamen och omtentamen bör vara minst 5 veckor för att det ska finnas tid för både rättning och anmälningsperiod för omtentamen.

Ändringar

Som personal har du möjlighet att själv göra vissa ändringar i kursscheman i TimeEdit. Du kan ändra moment, personal och undervisningsgrupp samt bokningsinformation och länk. För mer information se schemafunktionens sida.

För övriga ändringar behöver du använda en ändringsmall och skicka denna i ett nytt ärende till schema@miun.se. Du kan även skapa ett ärende i Serviceportalen, under Schema via https://ssp.nsp.miun.se/ Vi önskar få in dina eventuella önskemål om justeringar i schemat före den 22 juni.

Inspera salstentor och ändringar salstentor 

Inspera salstentor bokas in löpande och därför kan det vara så att de inte syns i schemat ännu men kommer att göra det inom kort. Ändringar/frågor som gäller salstentor och Inspera salstentor i kurser som redan har startat skickas till Tentamenssamordningen: tentasvl@miun.setentaosd@miun.se och tentadst@miun.se.

Uppstartshjälp

Om uppstartshjälp/teknisk support önskas i samband med beställd bokning, vänligen skapa ett ärende i Serviceportalen, under Teknik & Konto via  https://ssp.nsp.miun.se/ 

Länkar

Schemafunktionens sida: https://www.miun.se/medarbetare/larare/studieadministration/schemafunktionen/ 

 

Trevlig sommar!

Schemafunktionen

Skapad av Katarina Nordin

Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2023-06-12