Vad vill du höra? Du kan fördjupa dig i den forskning som ständig arbetar för att förstå och förbättra vår omvärld. Du kan höra studenter berätta om hur det är att studera hos oss, eller hur universitetets ledning funderar kring lärosätets framtid

Journalistprogrammet

På denna sida hittar du nyheter och information från Mittuniversitetet som samlas under taggen MITTUNIVERSITETETS PODCAST. Sidan skapas utifrån den tagg du klickat på för att komma hit.

Det finns 12 svenska sidor och 1 engelsk sida som är taggade med MITTUNIVERSITETETS PODCAST. Innehållet kan variera beroende på språk.

Journalistprogrammet

Journalistprogrammets goda rykte beror bland annat på vårt nära samarbete med den svenska mediebranschen.  

Podd om studentlivet

I den här podden träffar vi fyra alumner som pluggat ekonomprogrammet vid Mittuniversitetet.

Poddar med partners från CER-nätverket

I våra podcasts möter du forskare från CER och Mittuniversitetet och våra samarbetspartners som diskuterar aktuella ämnen, som kompetensförsörjning, tillväxt, samhällsplanering och inkludering.

FGF Podd

Välkommen till FGF Podcast! Här kan du lyssna på intressanta avsnitt som alla belyser genusvetenskap ur olika perspektiv. Hoppas du hittar något av intresse.

Hållbarhetspodden del 4: Hållbara kulturer

Det fjärde och sista avsnittet av podden Hållbart samhällsbyggande handlar om hållbarhetshistoria och hållbara kulturer. Hur formar vi hållbara kulturer? Vad kan vi lära av vår historia? Och vad...

Alla våra poddar

Sidan uppdaterades 2020-09-18