Evenemang

Spara favorit 10 nov november 2017

Mittuniversitetet arrangerar både stora och små evenemang. Vi deltar också vid ett flertal nationella arrangemang.

Avslutningshögtid
Avslutningshögtiden genomförs i Sundsvall och Östersund. Avslutningshögtiden är tänkt som ett trevligt avslut för dig som slutför dina studier vid Mittuniversitetet.

 

Jämtland Härjedalen House
Region Jämtland Härjedalen genomför en marknadsföringaaktivitet i Stockholm för att visa möjligheterna i regionen. Mittuniversitetet är en del i Jämtland Härjedalen House.

Några av de evenemang vi arrangerar:

Akademisk högtid 2015

Akademisk högtid

Mittuniversitetets akademiska högtid infaller andra helgen i oktober och alternerar mellan universitetets campusorter. Då installerar universitetet professorer och promoverar hedersdoktorer och doktorer.

Business Innovation Day svenska

Business Innovation Day

Business Innovation Day är ett unik tillfälle för företag att få hjälp av forskare med sina utmaningar. Skicka in din företagsutmaning till oss och vi matchar våra bästa forskare med din utmaning. Därefter diskuteras möjliga lösningar i en workshop.

Business Innovation Seminar

Business Innovation Seminars

Välkommen på Mittuniversitetets öppna seminarieserie Business Innovation Seminars som arrangeras första torsdagen varje månad.

Forskarfredag

ForskarFredag

Vad gör egentligen en forskare och vad forskas det om på Mittuniversitetet? Det kan du få reda på under ForskarFredag den 28 och 29 september! Under två dagar står forskaren i centrum och du ges möjlighet att ta del av spännande och aktuell forskning! Vi livesänder aktiviteterna under fredagen, se länkar nedan.

Almedalen 2017

Mittuniversitetet i Almedalen

Mittuniversitetet finns på plats i Almedalen 2018 för att lyfta fram några av våra ledande forskningsområden. Universitetet arrangerar både egna programpunkter och deltar i andras seminarier under Almedalsveckan.

Business Innovation Day 2017

Science & Innovation Day

Årets stora forsknings- och innovationskonferens arrangeras i Sundsvall den 17 oktober 2017. En unik mötesplats för näringsliv och forskare där inspirerande föreläsningar blandas med möten där idéer och utmaningar diskuteras.

Sundsvall Timrå Airport

Framtidsspana med Mittuniversitetets forskare på Science Meeting

Välkommen på Science Meeting den 21 november 2018 i konsthallen på Sundsvall Timrå Airport. Vi upprepar succén från i våras och vill gärna bjuda in dig och ditt företag till framtidsspaning med våra forskare från Mittuniversitetet.

Sundsvall

Seminarium för tillväxt och utveckling

Den 27 september träffas vi för att samtala kring hur vi kan arbeta tillsammans för att skapa nya möjligheter för etableringar i regionen.

Lärarutbildning - Ämneslärare med inriktning mot arbete i gymnasieskolan

Skolledardagen

Den 3 juli samarrangerar rektorsprogrammen vid Mittuniversitetet, Uppsala universitet, Göteborgs universitet, Karlstads universitet, Umeå universitet  och Stockholms universitet Skolledardagen på Almedalsveckan.