Evenemang

Spara favorit 10 nov november 2017

Mittuniversitetet arrangerar både stora och små evenemang. Vi deltar också vid ett flertal nationella arrangemang.

Avslutningshögtid
Avslutningshögtiden genomförs i Sundsvall och Östersund. Avslutningshögtiden är tänkt som ett trevligt avslut för dig som slutför dina studier vid Mittuniversitetet.

 

Jämtland Härjedalen House
Region Jämtland Härjedalen genomför en marknadsföringaaktivitet i Stockholm för att visa möjligheterna i regionen. Mittuniversitetet är en del i Jämtland Härjedalen House.

Några av de evenemang vi arrangerar:

Akademisk högtid 2015

Akademisk högtid

Mittuniversitetets akademiska högtid hålls i början av oktober och alternerar mellan Mittuniversitetets campusorter. 

Business Innovation Day svenska

Business Innovation Day

Business Innovation Day är ett unik tillfälle för företag att få hjälp av forskare med sina utmaningar. Skicka in din företagsutmaning till oss och vi matchar våra bästa forskare med din utmaning. Därefter diskuteras möjliga lösningar i en workshop.

Business Innovation Seminars

Välkommen på Mittuniversitetets öppna seminarieserie Business Innovation Seminars som arrangeras första torsdagen varje månad.

Gruppbild ForskarFredag

ForskarFredag 2017

Vad gör egentligen en forskare och vad forskas det om på Mittuniversitetet? Spä på din nyfikenhet under ForskarFredag - en dag där forskaren står i centrum och allmänheten ges möjlighet att ta del av spännande och aktuell forskning.

Almedalen

Mittuniversitetet i Almedalen

Mittuniversitet finns på plats i Almedalen för att lyfta fram några av våra ledande forskningsområden. Universitetet arrangerar både egna programpunkter och deltar i andras seminarier under Almedalsveckan.

Business Innovation Day 2017

Science & Innovation Day

Årets stora forsknings- och innovationskonferens arrangeras i Sundsvall den 17 oktober 2017. En unik mötesplats för näringsliv och forskare där inspirerande föreläsningar blandas med möten där idéer och utmaningar diskuteras.

Campus Sundsvall

Framtidsspana med Mittuniversitetets forskare på Science Meeting

Välkommen på Science Meeting den 26 april 2018. Vi upprepar succén från i höstas och vill gärna bjuda in dig och ditt företag till framtidsspaning med våra forskare på Mittuniversitetet. Rektor Anders Fällström och dekan Hans-Erik Nilsson inleder med strategisk utblick och presentation av huvudsatsningar framåt.

Lärarutbildning - Ämneslärare med inriktning mot arbete i gymnasieskolan

Skolledarutbildningens dag

Den 5 juli deltar rektorsprogrammen vid Mittuniversitetet, Göteborgs-, Karlstads-, Umeå- och Stockholms universitet på Almedalen. Välkommen till Uppsala universitet, Campus Gotland, Cramérgatan 3, B 51 (100 platser). Ingen föranmälan krävs.