Evenemang

Spara favorit 31 maj maj 2017

Mittuniversitetet arrangerar både stora och små evenemang. Vi deltar också vid ett flertal nationella arrangemang.

Almedalen
Mittuniversitet finns på plats i Almedalen för att lyfta fram några av våra ledande forskningsområden. Universitetet arrangerar både egna programpunkter och deltar i andras seminarier under Almedalsveckan. Läs mer om Almedalen 2017 här.

Akademisk högtid
Nästa installations- och promotionshögtid vid Mittuniversitetet kommer att hållas i Östersund i oktober 2016. Inbjudan till doktorer efter avlagda prov samt nya professorer och adjungerade professorer kommer att sändas ut under våren 2016.
Läs mer om den akademiska högtiden

Avslutningshögtid
Avslutningshögtiden genomförs i Sundsvall och Östersund. Avslutningshögtiden är tänkt som ett trevligt avslut för dig som slutför dina studier vid Mittuniversitetet.

ForskarFredag
Den 29 september arrangerar Mittuniversitetet åter igen ForskarFredag. En dag där forskaren står i centrum och allmänheten ges möjlighet att ta del av spännande och aktuell forskning.
Läs mer om ForskarFredag här

Business Innovation Day
Business Innovation Day är ett unik tillfälle för företag att få hjälp av forskare med sina utmaningar. Skicka in din företagsutmaning till oss och vi matchar våra bästa forskare med din utmaning. Därefter diskuteras möjliga lösningar i en workshop.
Läs mer om Business Innovation Day

Science & Innovation Day
Årets stora forsknings- och innovationskonferens arrangeras i Sundsvall den 17 oktober 2017. En unik mötesplats för näringsliv och forskare där inspirerande föreläsningar blandas med möten där idéer och utmaningar diskuteras. Boka redan nu in den 17 oktober i din kalender.
Läs mer om Science & Innovation Day

Jämtland Härjedalen House
Region Jämtland Härjedalen genomför en marknadsföringaaktivitet i Stockholm för att visa möjligheterna i regionen. Mittuniversitetet är en del i Jämtland Härjedalen House.