Vi kallar dem exempeltentor, övningstentor, papperstentor eller gamla tentor, kärt barn har många namn. Här hittar du gamla tentor för nedladdning. Tentorna är sparade i pdf-format.

Tentorna är sorterade i bokstavsordning under respektive ämne. De tentor vi inte kunde kategorisera finner du under "Övrigt". Du kan även söka efter tentan i sökrutan som finns på sidan.  Publiceringen sker successivt, med viss fördröjning.

Tänk på att de tentor som finns publicerade här endast är exempel på hur tentorna sett ut tidigare. Kurserna kan ha fått ändrade kursplaner och annat innehåll och tentan för din kurs kan därför ha ett helt annat innehåll än tidigare terminer. För mer information om vad som är relevant att studera inför just din tenta rekommenderar vi att du rådgör med läraren för kursen.

OBS!
Kvalitetsteknik och  Kvalitetsledning hittar du under Industriell ekonomi och organisation. Felet kommer att åtgärdas i mitten av november månad.

Du är inte inloggad!

Endast du som är inloggad som student vid Mittuniversitetet har möjlighet att se våra gamla tentor. Logga in med din e-postadress.

Läs mer