Bomorrow 2023

Tors 20 apr. 09.00–16.00
På plats och online

Snart är det dags för Bomorrow – mötesplatsen om framtidens boende. Vårens konferens äger rum den 20 april, där du kan välja att delta på plats i Sundsvall eller följa konferensen online.

Bomorrow 2022

Vi lovar en spännande dag med samtal och dialog om framtidens boende med tema "förebyggande trygghetsarbete i bostadsmiljöer".

Flera inspiratörer och experter delar med sig av erfarenheter, forskning och tankar om framtidens boende. Bland annat deltar infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson, Balqis Khattab, verksamhetschef för Möllans Basement i Malmö, Emma Cedermarker Belec, förvaltningschef på MKB Fastighets AB och frilandsjournalisten Dennis Franco. Konferensen avslutas med panelsamtal där frågan är om våra norrländska städer är förberedda på den växtkraft som råder? Konferensens moderator är Anna Bellman.

Läs mer om konferensen här

 

Varmt välkommen hälsar CER, Centrum för forskning om ekonomiska relationer vid Mittuniversitetet, och HSB Södra Norrland i samarbete med Sundsvalls kommun, Diös, Samhällsbyggnadsbolaget, Lilium, Mitthem, Timråbo, och Stadsutveckling Sundsvall.


Sidan uppdaterades 2023-04-13