Nationellt vintersportcentrum erbjuder ett flertal olika tester för både elit och motionär.

Rullskidåkare med utandningsmask på rullband, i förgrunden en dataskärm och bakhuvudet av en testledare

Du kan som vanlig dödlig också testa dig hos oss, vi erbjuder alltså tester även för motionärer. Är du en fullt frisk individ kan du anmäla ditt intresse och få din fysiska kapacitet och hälsostatus undersökt av professionella testledare. Fyll i vårt webbformulär för intresseanmälan eller hör av dig till oss på boka.nvc@miun.se så återkommer vi så snart som möjligt.

Det går naturligtvis också bra att beställa våra populära presentkort! Testerna är utformade för att utvärdera din fysiska status och anpassas efter varje individ. Vi genomför allt från enkla cykel eller steptest med låg belastning och beräknade konditionsvärden till maximala tester för den som verkligen vill kolla upp sin prestationsförmåga.

Submax + VO2max-test (Laktattröskel- och maximalt syreupptagningstest) är vårt mest populära test och kan göras oavsett om du vill cykla, springa, åka rullskidor eller köra med rodd-/stakergometer.

Fatmax är ett relativt nytt test som visar vid vilken träningsintensitet som din maximala fettförbränning inträffar. Perfekt för dig som vill gå ner i vikt, komma igång med träningen eller ta träningen till en högre nivå. Läs mer om hur Fatmax-testet går till.

Kontakta oss

boka.nvc@miun.se
070- 304 55 14 (mobilsvar)

 

 

Kontakt

Hampus Lindblom

Testledare|Test Supervisor

010-1428860