Nationellt vintersportcentrum erbjuder ett flertal olika tester för både elit och motionär.

Testklapp.jpg
Sedan 2016 har NVC större möjlighet att erbjuda tester också för motionärer. Vilken fullt frisk individ som helst kan anmäla sitt intresse och få sin fysiska kapacitet/hälsostatus testad av professionella testledare. Fyll i vårt webbformulär för intresseanmälan eller hör av dig till oss på boka.nvc@miun.se så återkommer vi så snart som möjligt. Det går naturligtvis också bra att beställa våra populära presentkort!

Testerna är utformade för att utvärdera din fysiska status och anpassas efter varje individ. Vi genomför allt från enkla cykel/steptest med låg belastning och beräknade konditionsvärden till maximala tester för de som vill veta sin prestationsförmåga.

Submax + VO2max-test (Laktattröskel- och maximalt syreupptagningstest) är vårt mest populära test och kan göras oavsett om du vill cykla, springa, åka rullskidor, eller köra rodd-/stakergometer.

Vi kan också skräddarsy större testpaket efter just dina behov så välkommen att höra av dig till oss!

Nytt test – Fatmax

Från 2017 erbjuder NVC ett nytt test – Fatmax. Du får veta vid vilken träningsintensitet som din maximala fettförbränning inträffar. Perfekt för dig som vill gå ner i vikt, komma igång med träningen eller ta träningen till en högre nivå.

Läs mer om hur Fatmax-testet går till.

Pris, kontakt och anmälan