Publikationer
Ett centralt mål med projektet är att publicera artiklar och texter av både traditionell akademisk karaktär och mer tillämpat material. På denna sida hittar du information om publicerade artiklar och texter samt pågående arbeten.
Publikationer
- Rytkönen, P., Skoglund, W., Oghazi, P., & Laven, D. (2023). Exploring the dynamics of innovation: Patterns of Growth and contraction in the local food industry. British Food Journal.
- Kjellberg, M. , Skoglund, W. & Haller, H. (2024). Decreasing the carbon footprint of food through public procurement : —A case study from the municipality of Härnösand. Frontiers in Nutrition, vol. 11.
- Sjölander Lindqvist, A & Skoglund, W. (2024). Hantverksöl och mikrobryggerier - Poddavsnitt. Matarvspodden. Göteborgs universitets publikationer.
- Lock, F., Essert, N., & Kastler, E. (2025). Analysis of online presence of local food producers. Hochschule Ravensburg-Weingarten.
- Direzinci, M., Heinzelmann, D., Hoffman, A., Kähling, M., Kilian, L., & Müller, L. (2025). Reconnecting Consumers with Producers: A Mobile App to Promote Ethical Consumption and Local Producer Visibility. Hochschule Ravensburg-Weingarten.