Samarbeta med oss

Spara favorit 6 okt oktober 2017

Vi prioriterar vår relation med omvärlden. Det är ett strategiskt val för vår verksamhet. Vi är nämligen övertygade om att verklighetsförankrad utbildning och forskning som sker i samklang med omvärlden ger märkbara resultat. Vi söker ständigt efter sätt att samverka med olika aktörer i samhället.

Är du nyfiken på hur ditt företag eller din organisation kan dra nytta av våra studenter och forskare? Är du osäker på vilken utbildning eller forskningsmiljö som skulle kunna vara intressant att komma i kontakt med?

Läs om hur våra utbildningsprogram samarbetar med arbetslivet
Läs om aktuell forskning på våra forskningscentrum

Samverkansavdelningen fungerar som en ingång för näringsliv och samhälle.

Tveka inte att kontakta vår Samverkansavdelning för att diskutera spännande möjligheter

Exempel på samverkan

Timrå

Samarbetsavtal Timrå kommun

Timrå kommun och Mittuniversitetet har tecknat ett avtal om forskningssamarbete för ökad konkurrenskraft, förnyelse och hållbar utveckling. Med våra respektive kunskaper, kompetenser och mål kan vi tillsammans stärka regionen och göra oss mer attraktiva för forskare, studenter och näringsliv.

Sundsvalls kommun

Samverkan med Sundsvalls kommun

Sundsvalls kommun och Mittuniversitet har ett samarbetsavtal för gemensam utveckling och tillväxt. Med våra respektive kunskaper, kompetenser och mål kan vi tillsammans stärka regionen och göra oss mer attraktiva för forskare, studenter och näringsliv.

Studenter på Campus Östersund

Branschsamverkan Hållbar Resurseffektivitet

Branschsamverkan för hållbar resurseffektivitet är ett nätverk vars syfte är att stärka kompetensförsörjningen i regionen och till dess företag och organisationer för att skapa en ökad konkurrenskraft. Vi siktar på långsiktig framgång genom rätt personer med rätt kunskap.

Härnösand panorama

Samarbetsavtal Härnösands kommun

Mittuniversitetet och Härnösands kommun undertecknade 2016 ett samarbetsavtal för gemensam utveckling av kommunens verksamheter och universitetets utbildning och forskning. Avtalet omfattar totalt 14 miljoner kronor under perioden fram till år 2020.

Introduktionsdagarna 2018

Branchsamverkan IT

Branschsamverkan IT är ett nätverk vars syfte är att stärka kompetensförsörjningen i regionen och till dess företag och organisationer för att skapa en ökad konkurrenskraft. Vi siktar på långsiktig framgång genom rätt personer med rätt kunskap.

3D-labb

3-D teknik öppnar för säkrare vård

Det låter nästan som science fiction men är numera verklighet - individuellt anpassade implantat i titan framställda i en 3D-printer. Kortare operationer och högre patientsäkerhet är några av fördelarna. ”Det ligger helt rätt i tiden” konstaterar professor emeritus Jan-Michaél Hirsch, specialist i käkkirurgi vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Skrapt läge med Iggesund

Iggesund Paperboard Europe testade studenternas kreativitet

Den 23 november 2016 samlade Miun Innovation ett gäng studenter från olika utbildningar för att lösa ett skarpt uppdrag åt Iggesund Paperboard Europe. Efter en hel dags kreativt arbete kunde de leverera flera innovativa idéer till företaget.

Utmanar studenter

Företag utmanar studenter vid Information och PR programmet med skarpa uppdrag.

Visa fler exempel

Kompetenskontrakt

Kompetenskontraktet

Skaffa dig tillgång till framtidens kompetens!

Läs mer om hur du kan teckna ett Kompetenskontrakt

Karriärsök

Karriärsök

Nå studenterna på ett snabbt och enkelt sätt.

Annonsera kostnadsfritt i vår Karriärsök