Studenter Campus Sundsvall

Student

Hej student!

Logga in för att se din e-post, schema, grupprumsbokningar och annan personlig information direkt på denna sida.
För att logga in, behöver du aktivera ditt studentkonto.
Jag behöver hjälp med min inloggning

Förändringar på grund av Covid-19

I fokus

Aktuellt

Växelvis undervisning mellan campus och distans

Det är många som undrar hur det kommer att se med studierna till hösten ­– blir det campusundervisning eller distans? I senaste ledningspodden berättar prorektor Eva Dannetun att hon hoppas på en lösning som kan göra det möjligt för många utbildningar att vara på plats på campus.

2021-04-15

Det här är fusk!

Antalet disciplinärenden vid tentor har dubblerats sedan pandemin begränsade vår campusnärvaro. Men var går gränsen för fusk? Mittuniversitetets jurist Arne Wahlström reder ut begreppen.

2021-04-13

Föreläsning om viruset bakom livmoderhalscancer

Välkommen till en lunchföreläsning 16 april med Camilla Lagheden, månadens alumn. Camilla studerade till biomedicinsk analytiker vid Mittuniversitetet och idag arbetar hon på Karolinska Institutet vid Laboratoriemedicin där hon forskar om HPV-relaterad cancer.

2021-04-13

Nytt Ladok för studenter

Onsdag den 14 april får Ladok för studenter ett nytt utseende. Det nya gränssnittet kommer bland annat vara mer anpassat för mobiltelefoner.

2021-04-12

Regionala rekommendationer på campus Sundsvall

Region Västernorrland har gått ut med regionala rekommendationer till följd av den ökade smittspridningen. De nya rekommendationerna innebär för oss att studenter och medarbetare bör använda munskydd där det finns risk för trängsel på Campus Sundsvall.

2021-04-09

IT-tjänster