Idrottsvetenskapliga programmet
Hej och välkomna till det Idrottsvetenskaplig programmet!
Här hittar du bland annat utbildningsplaner, vilka kurser som ingår i programmet, kursansvariga, examinatorer osv.
Susanne Barkholt är programansvarig och om du har frågor om programmet (som du inte hittar svaret på här) kan du ta kontakt med henne direkt Susanne.Barkholt@miun.se.
Marko Laaksonen är ämnasföreträdare för ämnet Idrottsvetenskap och han nås på marko.laaksonen@miun.se
Utbildningsplan
För dig som läser år 2 eller år 3 gäller denna utbildningsplan
och för dig som läser år 1 gäller denna utbildningsplan
Kursplaner
Här finns bland annat syfte, lärandemål, examinationer, obligatoriskt kurslitteratur och behörighetskrav för kursen beskrivna. Det lättaste är att söka med kurskoden som finns längre ner på sidan (eget dokument).
Fakultetsadministratör
Mikael Wassdahl är vår fakultetsadministratör och hjälper bland annat till om du har problem med att registrera på kurs eller andra administrativa problem
Lika villkor
En självklar och grundläggande förutsättning för verksamheten vid Mittuniversitetet är alla människors lika värde. Såväl studenter som anställda ska behandlas och bemötas med respekt och värdighet och hänsyn ska tas till olikheter för att främja individens möjligheter till studier och arbete. Det gäller oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder.
Om du som student blir utsatt för trakasserier eller blir vittne till att annan student eller anställd utsätts för trakasserier för du i första hand kontakta ansvarig prefekt för Instutitionen för Hälsovetenskaper Marie Häggström, likavillkorshandläggare eller likavillkorsombud på universitetet.
Se mer på http://miun.se/student/studentstod/dina-skyldigheter-och-rattigheter/studentlikavillkor/
Funktionsnedsättning och pedagogiskt stöd
Har du en funktionsnedsättning och är i behov av pedagogiskt stöd, se information på http://www.miun.se/utbildning/safunkardet/funktionsnedsattning/. Meddela även kursansvarig om detta så vi kan anpassa undervisningen efter behov.
Studenthälsan
Att må bra är en god grund för lyckade studier. Om balansen i vardagen rubbas och din studieförmåga förändras så kan du kontakta studenthälsan för stöd
Studentrepresentanter
Vårt program har två studentrepresentanter, vanligtvis en från år 2 och en från år 3. Just nu är dessa Max Edlund år 2 samt Amanda Lind och Miriam Källbom Andersson i år 1. Dessa studenter sitter med vid programrådet och ämneskollegiet. Vid dessa möten diskuteras hur programmet fungerar, utveckling och lärarbemanning. Vill ni ta upp frågor relaterade till utbildningen vänd er gärna till studentrepresentatnterna eller direkt till programansvariga.