MI7A0917.jpg

Välkommen till Mittuniversitetets pressrum. Här hittar du nyheter och pressmeddelanden från Mittuniversitetet.

Kontakt

Har du frågor eller behöver hjälp med att komma i kontakt med forskare eller medarbetare kan du som journalist kontakta oss på följande sätt:
E-post:  press@miun.se
Telefon: 070-389 77 72
Kontaktuppgifter till presskommunikatör

Pressmeddelanden och nyheter

Likvärdig skola i fokus under skolkonferens

Forskare, experter och skolledare från 19 kommuner samlas i Sundsvall under årets RUN-riksdag. Närmare 180 personer deltar och får bland annat möta generaldirektören för Specialpedagogiska skolmyndigheten.

2020-02-27

Trans- och queerfrågor i fokus i ny sommarkurs

Det ökade intresset för certifiering när det gäller kunskap i HBTQ-frågor har skapat ett ökat behov av fortbildning. Därför lanserar Mittuniversitetet en ny sommarkurs på distans.

2020-02-20

Full pott för Mittuniversitetets ämneslärarprogram

Mittuniversitetets ämneslärarprogram bedöms hålla hög kvalité. Universitetskanslersämbetet, UKÄ, har granskat inriktningarna matematik, samhällskunskap och svenska och samtliga får positiva omdömen.

2020-02-19