Mina Ladoktjänster

Spara favorit 23 sep september 2019

Här anmäler du dig till tentamen, ser dina resultat, registrerar dig på kurs, byter din e-postadress, ansöker om examen med mera.

Här kan du läsa mer om tjänsterna i Ladok:

Profil

Här loggar du in till Ladok

I Ladok anmäler du dig till tentamen, ser dina resultat, registrerar dig på kurs, byter din e-postadress, ansöker om examen med mera.

Apply Now

Registrering på kurs

När du är antagen till kurs eller program och tackat ja till din plats behöver du registrera dig för att officiellt räknas som student aktuell termin. Du kan registrera dig på kurs tidigast två vardagar innan kursstart.

Tentamenskrivning på universitet

Anmälan till tentamen

Här kan du anmäla eller avanmäla dig till tentamen, ansöka om pedagogiskt stöd vid tentamen och anmäla dig till tentamen på annan ort.

Mina tentaresultat

Senast 15 arbetsdagar efter tentamen kan du här ta del av dina rättade papperstentamen digitalt.

E-post,email, E-mail

Ändra e-postadress

Under studietiden kommer du att ta del av viktig information via e-post. För att säkerställa att du tar del av informationen går det därför att få all e-post vidarebefordrad till en egenvald e-postadress. Nedan följer en guide om hur du går tillväga för att vidarebefordra e-post som skickas till din studentmail.

Faktura

Beställa intyg om dina studier

Du kan skriva ut intyg i PDF-format på svenska eller engelska.

Läspaus

Avbrott på kurs

I Ladok kan du göra avbrott på en kurs i Mitt Ladok och under kolumnen "Oavslutade". Om du avbryter dina studier inom tre veckor efter kursstart har du rätt att söka kursen och antas på nytt.

Examensbevis

Ansökan om examensbevis

Ansökan om examen görs när du har fått slutbetyg på samtliga kurser som ska ingå i din examen. För information om examen besök www.miun.se/examen.