Mittuniversitetet Startsida

Genvägar

Medarbetarinfo

Mittuniversitetets ForskarFredag lockade ”hela Sverige”

Vetenskapsfestivalen ForskarFredag 2020, som i Mittuniversitetets tappning pågår under en hel vecka, väckte stort intresse – från Malmö i söder till Vålådalen i norr. På grund av pandemin blev evenemanget omstöpt så att alla aktiviteter synliggjordes via olika digitala kanaler.

2020-12-04

Saknas filer i Teams

Det händer att filer i Teams inte syns och att meddelandet ”Din filkatalog konfigureras”, visas. Detta är något som Microsoft flaggat för att det kan inträffa och är inget som rör endast Miun.

2020-12-04

Gästföreläsning om akademisk frihet

Den 21 december bjuder Mittuniversitetet, via Scholars At Risk (SAR), in en gästföreläsare som kommer att tala om akademisk frihet. Föreläsningen kommer att handla om hot mot den akademiska friheten och betydelsen av solidaritet, aktivism och privilegium inom akademin.

2020-12-04

Lunchföreläsning med Jill Lindqvist, månadens alumn

Välkommen till en digital föreläsning med Jill Lindqvist 14 dec, om att finna sin väg i en ständigt föränderlig värld. Jill kommer att berätta om sin studieperiod vid Mittuniversitetet och om hur det var att byta inriktning och skola om sig.

2020-12-04

Mittuniversitetets julkalender

Nu kan du varje dag till och med 24 december öppna en lucka i Mittuniversitetets julkalender! I kalendern har vi fyllt luckorna med olika händelser som satt sin prägel på året.

2020-12-03

Kursavslutning Rektorsprogrammet

Rektorsprogrammet är en akademisk utbildning på avancerad nivå som stärker rektorns förmåga att leda och styra verksamheten. Idag var det kursavslutning för kursgrupp vt18, Rektorsprogrammet.

2020-12-03

Ledningsbloggen

Ledningspodden