Medarbetare

Hej medarbetare!

Du måste "Logga in" för att se din personliga information. Du hittar "Logga in" i toppmenyn.
Jag behöver hjälp med min inloggning

Medarbetarinfo

Resultaten från Studentenkäten 2021

I maj 2021 gick studentenkäten ut till alla studenter på Mittuniversitetet. Sammanfattningsvis kan vi berätta att studenternas nöjdhet på Mittuniversitetets utbildning ser ut att ha ökat samtidigt som utvecklingsområden lyfts fram. Nöjdheten varierar beroende på undervisningsform och utbildningstyp.

2021-10-15

Din väg framåt

Mittuniversitetet har i samarbete med bland andra Sundsvalls kommun skapat webbsidan ”Din väg framåt”. Där samlas information för den som är varslad, söker jobb och/eller vill kompetensutveckla sig. Även arbetsgivare som söker arbetskraft har hjälp av sidan.

2021-10-15

Kom ihåg friskvårdsbidraget!

Har du haft friskvård under 2021? Mittuniversitetet erbjuder alla anställda friskvårdsbidrag upp till 2500 kr per år. För anställning del av året är friskvårdsbidragets storlek i förhållanden till anställningstiden.

2021-10-12

UR-föreläsningarna lockar tittare!

Utbildningsradion, UR, har nu redovisat statistik kring de föreläsningar som spelades in på Mittuniversitetet i våras och som har sänts under sommaren och hösten.

2021-10-12

Studenthälsans satsning på psykisk hälsa

Under fem veckor satsar studenthälsan på att stärka studenternas psykiska hälsa. Varje vecka har ett nytt tema med olika lunchföreläsningar och aktiviteter. Tipsa gärna dina studenter om att delta!

2021-10-08

I fokus

Rektor hälsar välkommen tillbaka till campus.

Varmt välkommen tillbaka

"Jag ser fram emot att vi alla ska få ses igen"

Ledningsbloggen

Ledningspodden