Mittuniversitetet Startsida

Medarbetarinfo

Pedagogisk inspirationsdag 4 november

Välkommen till årets pedagogiska inspirationsdag om internationalisering på hemmaplan. Internationalisering och virtuella utbyten är viktigt för att ge studenterna kunskaper för att kunna arbeta i en internationell miljö eller på en internationell arbetsplats i framtiden.

2020-10-27

Inbjudan till Karriärdag för forskarstuderande

Dagen handlar om erfarenhetsutbyte kring karriärbyggande. Arrangemanget riktar sig främst till dig som är doktorand- eller licentiand vid Mittuniversitetet, men även handledare och andra medarbetare i forskarmiljöerna är varmt välkomna.

2020-10-27

Spela in föreläsningar med mobilen

För att underlätta studierna för studenter med behov av pedagogiskt stöd, ges nu klartecken att spela in digitala föreläsningar med mobilen.

2020-10-27

Inspirationsdag om hållbar utveckling

Boka in den 11 februari kl. 09:00-12:00 för en inspirerande dag om hållbar utveckling med exempel och diskussioner kring utbildning, forskning, samverkan och campus.

2020-10-23

Högskolepedagogiska kurser i vår

Nu har anmälan till vårens högskolepedagogiska kurser vid Avdelningen för forsknings- och utbildningsstöd (FUS) öppnat. Kurserna går under tio eller tolv veckor, med start i februari och mars.

2020-10-23

I fokus

Ledningsbloggen

Ledningspodden