Jag har fått mitt andra antagningsbesked och är reserv 25. Hur stora är mina chanser att komma in?

Spara favorit

Dina chanser att bli antagen beror på hur många återbud som kommer in från antagna i den urvalsgrupp som du står som reserv i. Observera att ett visst överintag görs till de flesta kurser och program. Med andra ord är det efter urvalet oftast något fler antagna än det finns platser.

Reservantagningen görs av den avdelning som ger kursen/programmet. De kontaktar dig om det uppstår en ledig plats där du är reservplacerad. Detta kan ske med kort varsel i samband med att utbildningen startar och det är därför viktigt att du angivit korrekta kontaktuppgifter på antagning.se/Mina sidor.

Om du har frågor om reservantagningen kontakta den avdelning vid Mittuniversitetet som ansvarar för kursen/programmet.

För att komma i kontakt med rätt avdelning ring Mittuniversitetets Servicecenter: 010-142 80 00.