Är du motiverad att fördjupa dig inom ditt ämnesområde? I så fall är vårt projektbaserade masterprogram, Master by Research något för dig! Det riktar sig till dig som som vill sikta mot en framtida karriär inom forskning eller den bransch du brinner för.

Renrum

Programmet riktar sig till dig som är motiverad att utveckla färdigheter och kunskaper på ett självständigt sätt då programmet till stor del genomförs i form av forskningsarbete. Som student ingår du i en forskningsgrupp och deltar som medarbetare i ett forskningsprojekt som drivs vid någon av våra instituioner eller forskningscentrum. Du kommer att arbeta både i samarbete med andra och självständigt.

Utbildningen består av både kurser på avancerad nivå samt projektarbete och leder fram till ett individuellt avhandlingsarbete sista terminen, en Master thesis. Endast ett fåtal platser finns att söka inom varje ämne.

Vi erbjuder även Master by Research inom följande ämnen:

Ingen antagning för studenter till nedan program vårterminen och höstterminen 2021. Men kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer om programmen.

Arkiv och informationsvetenskap
Kontakt: Erik Borglund, erik.borglund@miun.se

Maskinteknik- Sportteknologi
Kontakt: Mikael Bäckström, mikael.backstrom@miun.se

Media- och kommunikationsvetenskap
Kontakt: Solange Hamrin, Solange.Hamrin@miun.se

 

Programmet är projektbaserat och förankrat i verkligheten!

Läs hela intervjun med Master by research

"En konkurrensfördel på framtida arbetsmarknad"

Läs hela intervjun med Kajsa Nilsson