Medarbetare

Hej medarbetare!

Du måste "Logga in" för att se din personliga information. Du hittar "Logga in" i toppmenyn.
Jag behöver hjälp med min inloggning

Medarbetarinfo

Nu låser vi ytterdörrarna - använd kort och kod

Mellan 27 september och 8 november kommer entrédörrarna till samtliga byggnader på respektive campus, utom biblioteken, att vara låsta. Kort och pinkod kommer att behöva användas för att komma in.

2021-09-24

Finalister i Årets studentfavorit 2021

Tre arbetsgivare i Jämtlands län kan nu titulera sig som finalister i Årets studentfavorit 2021. Vi säger grattis till: Polismyndigheten, Swedbank och Tillväxtverket. Vinnaren delas ut på Guldgalan i Östersund den 11 november.

2021-09-24

Vernissage i nytt forskargalleri den 24 september

På fredag är det vernissage för utställningen ”Människan i skogen, skogen i människan” i Mittuniversitetets nya galleri på Campus Östersund. Utställningen bygger på forskning kring skog och är inspirerad av så skilda discipliner som biologi, ekoteknik, turism, litteraturvetenskap och historia.

2021-09-23

Internationaliseringsdagen 2021

Varje år genomför Universitets- och Högskolerådet (UHR) en konferens med fokus på internationalisering utifrån olika teman. Sedan några år tillbaka görs detta i samarbete med lärosäten (tidigare KTH, Göteborgs universitet och Chalmers) och i år har UHR valt att samarbeta med Mittuniversitetet.

2021-09-23

I fokus

Ledningsbloggen

Ledningspodden