Medarbetare

Hej medarbetare!

Du måste "Logga in" för att se din personliga information. Du hittar "Logga in" i toppmenyn.
Jag behöver hjälp med min inloggning

Medarbetarinfo

Finalister i Årets studentfavorit 2021

Vi säger grattis till de tre finalisterna från Västernorrlands län: Sundsvalls kommun, SCA och Sweco. Vinnaren presenteras på Sundsvall Business Awards den 11 november.

2021-10-20

Hjälp oss att förbättra våra medarbetarsidor

Nu startar undersökningen om våra medarbetarsidor. Syftet med undersökningen är att ta reda på vad du som medarbetare tycker om vår webbplats. Det är viktigt att vi får in dina synpunkter för att vi ska kunna förbättra våra sidor.

2021-10-18

Sök uppsatsbidrag

Gör som Martin och Moa, sök idrottsakademins stipendie för elitidrottsrelaterade examensarbeten/uppsatser på C- och D-nivå och få 10.000 kr i bidrag. Sista ansökningsdag 6 december.

2021-10-18

Resultaten från Studentenkäten 2021

I maj 2021 gick studentenkäten ut till alla studenter på Mittuniversitetet. Sammanfattningsvis kan vi berätta att studenternas nöjdhet på Mittuniversitetets utbildning ser ut att ha ökat samtidigt som utvecklingsområden lyfts fram. Nöjdheten varierar beroende på undervisningsform och utbildningstyp.

2021-10-15

Din väg framåt

Mittuniversitetet har i samarbete med bland andra Sundsvalls kommun skapat webbsidan ”Din väg framåt”. Där samlas information för den som är varslad, söker jobb och/eller vill kompetensutveckla sig. Även arbetsgivare som söker arbetskraft har hjälp av sidan.

2021-10-15

I fokus

Rektor hälsar välkommen tillbaka till campus.

Varmt välkommen tillbaka

"Jag ser fram emot att vi alla ska få ses igen"

Ledningsbloggen

Ledningspodden