Medarbetare

Hej medarbetare!

Du måste "Logga in" för att se din personliga information. Du hittar "Logga in" i toppmenyn.
Jag behöver hjälp med min inloggning

Rekommenderat för digMedarbetarinfo

Digital hållbarhetskonferens sänds från Campus Östersund

Under den pågående sommarveckan äger den digitala hållbarhetskonferensen ISDRS (International Sustainable Development Research Society) rum som samlar forskare från hela världen. Konferensen arrangeras från Campus Östersund och pågår till och med torsdag.

2021-07-14

Campusundervisning från november

Mittuniversitetet siktar på återgång till normal campusundervisning under läsperiod 2. Om rådande restriktioner tillåter kommer därför campus att öppna upp från den 8 november. Vissa utbildningar kan dock komma att ges på distans terminen ut, på grund av omfattande omställningsarbete.

2021-07-06

Student från Mittuniversitetet utvecklar hållbara stearinljus

En satsning på ett hållbart värmeljus har lett till en hyllad startup. Axel Häger, student från ekonomiprogrammet, har fram tills nu fått bidrag och investeringar på 1,8 miljoner kronor från bland annat ALMI, Vinnova och Miun Holding för sin innovation. Nu vill han förändra hela ljusindustrin.

2021-07-02

Klartecken för tredje omgången av lyckad forskarskola

Vetenskapsrådet har sagt ja till att finansiera LIKED – forskarskolan för lärande, interaktion och kunskap i en digitaliserad värld – med 12 miljoner kronor. Det är en nationell forskarskola för nio doktorander vid nio olika lärosäten, däribland Mittuniversitetet.

2021-06-29

I fokus

Ledningsbloggen

Ledningspodden

IT-guider