Medarbetare

Hej medarbetare!

Du måste "Logga in" för att se din personliga information.

Jag behöver hjälp med min inloggning

Medarbetarinfo

Glad midsommar från rektor

Med en dikt och några reflektioner kring året på Mittuniversitetet, vill rektor Anders Fällström önska alla medarbetare en glad midsommar!

2022-06-23

Hantera dina fakturor inför bokslut och semester

För att Mittuniversitetet ska slippa onödiga kostnader för dröjsmålsränta och påminnelser är det viktigt att du hanterar dina fakturor i tid. Det är särskilt viktigt nu inför delårsbokslutet (deadline attest av fakturor: 30 juni 2022).

2022-06-23

Vi uppdaterar medarbetarstartsidan

Tycker du att intressant information på medarbetarsidan ligger för långt ner på sidan? Har du retat upp dig på att sådant som du inte är intresserad av syns högt upp? Då har vi glada nyheter för dig!

2022-06-22

Boka din resa själv

Just nu är det högt tryck på resebokningar. Det enklaste och snabbaste sättet är att du själv bokar tåg, flyg eller hotell via självbokningssystemet.

2022-06-22

96 forskare skriver unik antologi om skogens värden

Sverige har störst skogsareal av alla EU-länder och debatten om skogen har varit intensiv under de senaste åren. Ofta används argument som utgår från forskning. I en ny antologi från Mittuniversitetet ger 96 forskare sin syn på skogens värden i populärvetenskapliga texter utifrån olika teman.

2022-06-21

I fokus

Ledningen informerar

Kalender