Gamla bildbanksbilder

Medarbetare

Hej medarbetare!

Logga in för att se din personliga information.
Jag behöver hjälp med min inloggning

Genvägar

Medarbetarinfo

Lunchseminarium om universitetsautonomi och akademisk frihet i Turkiet

Välkommen till seminariet 16 juni, då vi kommer att få lyssna till fyra forskare som ger sina perspektiv på frågor som rör forskning och akademisk frihet i Turkiet. Två av forskarna är gästtalare från universitet i Turkiet och kommer att berätta om den senaste utvecklingen där.

2021-06-11

Ny version av Moodle

Onsdag 16 juni mellan kl 12.00–00.00 kommer lärplattformen Moodle att stängas ner för uppgradering till en nyare version (version 3.9). Under den perioden kommer det inte vara möjligt att använda systemet.

2021-06-11

Gymnasieuppsatser om hållbara städer och samhällen prisas

Mittuniversitetets stora uppsatstävling för gymnasieelever i årskurs två på teknik- och naturprogrammen vid tre av Sundsvalls gymnasieskolor är nu avslutad. Totalt prisades elva elever för sina uppsatser, alla med fokus på FN:s Globala mål nummer 11, hållbara städer och samhällen.

2021-06-10

Uppdaterade regler för representation etc

Mittuniversitetet har beslutat om ett uppdaterat regelverk/styrdokument kring representation, arbetsmöten, kurser, konferenser och gåvor. Syftet har varit att tydliggöra regelverket.

2021-06-10

Mitt i vetenskapen - webbinarier i midsommarveckan

Under tre öppna frukostwebbinarier ställs angelägna frågor utifrån forskning kring aktuella samhällsfrågor. "Mitt i Vetenskapen" synar såväl FinTech som kriskommunikationen under pandemin och frågan om hur toppmodern röntgenteknik kan förbättra vår miljö.

2021-06-09

Miun Guest

Den 10 juni lanserar INFRA en självbetjänings tjänst för besökare/utomstående som vill ha internet access när de vistas på Mittuniversitetet.

2021-06-09

I fokus

Ledningsbloggen

Ledningspodden

IT-guider