Medarbetare

Hej medarbetare!

Du måste "Logga in" för att se din personliga information.

Jag behöver hjälp med min inloggning

Medarbetarinfo

tor 6 okt
tor 6 okt

Turism i populärkulturens spår

Hur påverkar populärkulturen vårt resande? Och hur påverkas turismen av ny, digital utveckling? Det är några av de frågor som Maria Lexhagen, professor i turismvetenskap vid ETOUR, kommer att berätta om under sin installationsföreläsning vid Akademisk högtid. Föreläsningen är öppen för allmänheten.

tor 6 okt
tor 6 okt

Protester och sociala rörelser

Kontinuitet och förändring står i fokus när hedersdoktor Hanspeter Kriesi föreläser under sin installation vid Akademisk högtid. Kriesi forskar bland annat om direktdemokrati, sociala rörelser och den allmänna opinionen. Föreläsningen är öppen för allmänheten.

tor 6 okt
tor 6 okt

Allt du vill veta om invasiva arter

I sin föreläsning berättar Mittuniversitetets nya hedersdoktor Frances Lucy om hur hon blev involverad i forskning av invasiva arter. Frances Lucy är en internationellt erkänd forskare bland annat inom området invasiva arter. Installationsföreläsningen vid Akademisk högtid är öppen för allmänheten.

Nyhet
Nyhet

Långa väntetider hos resebyrån

måndag 26 september 2022

Just nu är det högt tryck på resebokningar och det kan ta lång tid innan du får svar. Det är därför viktigt att du bokar din resa själv via självbokningssystemet. För närvarande kan resebyråservicen upplevas bristfällig med längre väntetider på telefon och mejlsvar.

måndag 26 september 2022


Rekommenderat