Biblioteket Campus Östersund

Här finns information för dig som arbetsgivare eller organisation som vill kompetensutveckla din personal och utveckla verksamheten genom uppdragsutbildning.

Vi erbjuder anpassade, flexibla uppdragsutbildningar och kan även utveckla skräddarsydda lösningar efter verksamhetens behov.

Uppdragsutbildning kan vara allt från en föreläsning till enstaka kurser eller längre utbildningar, som en eller flera arbetsgivare eller organisationer beställer för kompetensutveckling av medarbetare eller medlemmar. Det är alltså arbetsgivaren eller organisationen som bestämmer vilka som kan delta på utbildningen och som betalar deltagaravgiften.

Läs mer om uppdragsutbildning i vår FAQ 

 

Våra uppdragsutbildningar

Vi har färdiga uppdragsutbildningar som du kan ta del av nedan (som fylls på allt eftersom då sidan är under utveckling). På dessa kurser läser deltagare från flera verksamheter tillsammans där arbetsgivaren eller organisationen köper önskat antal platser.

Hör även av dig till oss om du har andra behov av kompetensutveckling så kan vi skräddarsy en uppdragsutbildning utifrån dina behov.

Välkommen att kontakta oss med er förfrågan!

Kontakt

Åsa Bång

Koordinator|Coordinator

010-1428207