Augmented Sports ska bidra till teknisk utveckling hos främst lokala och regionala företag och organisationer som de kan dra nytta av för att möta marknadens behov.

Test av skidskyttegevär Anna Magnusson
Test av instrumenterat skidskyttegevär.

Vanliga frågor och svar

Hur påbörjar eller återupptar man ett samarbete med er?

Fyll i formuläret på webben Där beskriver ni era frågeställningar och behov. Efter ett internt bedömningsmöte, där vi bedömer hur väl era behov stämmer överens med vårt verksamhetsområde, hållbarhetsaspekter och regional anknytning, kommer ni sen att få svar om ni blivit matchade med något av våra pågående eller kommande projekt. Förvänta er återkoppling inom fyra veckor.

Kostar det något att använda era labb inom ramen för samarbetet?

Nej, inom samarbetet kostar det inget att använda våra labb eller handledning från vår personal. Men det finns en gräns för hur mycket labben kan användas innan samarbetet måste fördjupas. Men för större projekt och samarbeten kan ni dock själva behöva bidra med engagemang och arbetstid eller låna utrustning som avtalas innan projektet start.

Vilka labb och utrustningar kan man få tillgång till?

Utrustningen som finns i våra labblokaler är tillgängliga för de företag som vi samarbetar med. Ibland kan andra forskningsprojekt ha företräde på specifika utrustningar. Här kan ni läsa mer om våra labb

Får jag vara med vid testerna?

Vi uppmuntrar er att delta vid testerna för att ge er kunskap om alternativa provmetoder och vad det egentligen är man testar. På grund av Covid-19 så har vi i dagsläget begränsat antalet besökare i labben men det får ni mer info om innan ni kommer till oss i labben. 

Nyheter från projektet

Finansiärer

Svenska skidskytteförbundet Logga Tillväxtverket Östersunds kommun logotyp

Sidan uppdaterades 2024-01-31