Teknik och ingenjörsutbildningar

På denna sida hittar du nyheter och information från Mittuniversitetet som samlas under taggen TEKNIK OCH INGENJÖRSUTBILDNINGAR. Sidan skapas utifrån den tagg du klickat på för att komma hit.

Det finns 82 svenska sidor och 122 engelska sidor som är taggade med TEKNIK OCH INGENJÖRSUTBILDNINGAR. Innehållet kan variera beroende på språk.

MAGI

Projektet MAGI, Mittuniversitetet Accelererar Green Flyways Innovationsarbete, ska utveckla test- och labbplattformar för sensorteknik och lättviktskonstruktioner.

Novocell

Formas finansierar ett forskningsprojekt som heter NovoCell. Forskningen utvecklas i forskningsgruppen Surface and Colloid Engineering.

EcoSys

Projektet handlar om att utveckla eco-effektiva processer och system inom skogsindustrin. Det sker i samarbete med flera av våra ledande skogsindustrier i Sverige. Det huvudsakliga syftet med EcoSy...

Segment

Forskningsprojektet fördjupar kunskapen inom processmodellering och genomför fullskaleprov av nya segmentstrukturer i raffinörer för pappersindustrin.

Ett år med DRIVE

Nu har vårt forskningsprojekt DRIVE pågått snart ett år. Vi hade planerat en seminariedag i maj. Men p g a coronapandemin skjuts den upp till 18 september. Här delar vi med oss lite av nyheterna i...

Sidan uppdaterades 2021-11-16